Poradna Žárovky


Autor: | Vloženo: 18.10.2017 000 09:27 | Témata: Poradna Žárovky

U bazénu v interiéru mého domu v Praze 6 mám osvětlení stropními světly se žárovkami Paulmann. Jedná se o kruhovou žárovku,obvod 4,4 cm, tloušťka žáro

vky je 1 cm, na pohledové straně jsou tři malé vypouklé asi čočky, za nimi uvnitř nějaké tři malé zdroje. Připojení ke zdroji je krátkým kabelem. Na zadní straně jsou nějaké čísílka: Paulmann 986.99, na boku 1c 85, 350 mA, 7.5..12 V DČ. Víc informací asi dát neumím, pouze konstatování, že se nikde nedají sehnat. Potřeboval bych koupit 3 ks.
Pomůžete mi?
MgA. Jiří Adamec, režisér
[email protected]

  • LEDme s. r. o.

    LEDme s. r. o.

    20. října 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den pane Adamec.
    Tento produkt Paulmann již nevyrábí, proto jej nemůžete nikde sehnat. Tento produkt je tzv. EOL - end of life. Můžeme vám nabídnout nebo doporučit náhradu a to produkt od stejného výrobce, tedy Paulmann, kod produktu je 936.61 - bílé provedení a 936.62 kartáčovaný hliník, svítidlo má IP třídu 65 a průměr 93mm pro montážní otvor 83mm.
    Svítidlo je možné osadit jakým koli zdrojem(žárovkou) LED patice MR16 (12V). K tomu stačí běžný LED zdroj malého výkonu., Pokud Vás tato varianta zajímá, neváhejte se na nás obrátit. Pěkný den Tomáš, LEDme

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.